NYTÆNKNING - EVOLUTION - TRANSFORMATION
FRA EGO TIL VI - FRA RESULTAT TIL VISION

At kunne ride på forandringernes bølge synes at være budskabet i en tid, hvor vi må imødekomme forandringer, transformation og paradigmeskift globalt og i erhvervslivet. 

Der efterspørges nye ledelsesformer og kompetencer, der arbejdes ihærdigt på det. Men måske handler det ikke om at ændre ADFÆRD men at ændre BEVIDSTHED.

Det kræver et skift i bevidsthed. Det kræver at kunne øge sit bevidsthedsniveau for derigennem at kunne lede sig selv fra sin kerne af fred, overblik og bevidsthed. Kvaliteter, der er påkrævet for at kunne navigere i en verden, med stadig stigende hastighed af forandringer og udvikling.

Mindfulness, nærvær,  meditation, autenticitet og kærlighed synes af at være nøgle begreber for at imødekomme dette skift i bevidsthed.

At skabe bæredygtige resultater som leder, er afhængig af den indre bæredygtighed. Evnen til relation og empati, ikke blot over for én selv men også overfor andre. Emotionel intelligens handler om at have en dybere forståelse for processerne i mennesket, at kunne åbne sig for den dybere visdom, vi alle besidder, at kunne genkende følelsesmæssig ræsonans, når den opstår, for at kunne træffe de rigtige valg.

Fremtidens ledere og medarbejder, udover grundlæggende ledelseskompetencer, kendetegnes ved kompetencer som:

  • Stilhed

  • Nærvær

  • Refleksion

  • Selverkendelse

  • Autenticitet

  • Ærlighed

  • Intuition

  • Bevidsthed

CEO & Grundlægger af Sophia Instituttet

Tidligere kunder har sagt:

‘Chalottes største udfordring er, at hun er 10-15  år forud for sin tid. Hun er ét af de mest visionære mennesker jeg kender. Lisbeth Munkager, chef Familierådgivningen, Helsingør Kommune 

‘Dygtige undervisere, det bedste kursus jeg længe har været på!’

‘Alle burde komme afsted på sådan et kursus:-)’

‘Fantastiske undervisere. Vil gerne møde dem igen!’

‘Det var et super godt kursus, som giver dejlig ro og afslapning. Man fandt ud af hvad der er vigtigt i hverdagen, og hvilke ting man skal sætte pris på både på hjemmefronten og arbejdsmæssigt.’

‘Alle burde komme på Nærværets kraft – og kunsten at lede sig selv. Det kan stærkt anbefales.’

‘Konsulenterne var ekstremt behagelige og dygtige. Jeg tog hjem med en masse viden og praksis i kufferten – og ikke mindst en rolig sjæl.’

‘Et utroligt godt, spændende og inspirerende kursus med et indhold der udfordrer såvel personligt som fagligt.’

I Sophia Instituttet, er vi stolte over at blive beskrevet som forud for vores tid. Vi har opfanget tendensen og længslen efter et mere bæredygtigt lederskab og en mere helhjertet organisationskultur. Elementer vi ser som uadskillige og uundgåelige, hvis vi skal leve op til fremtidens krav om en modstandsdygtig arbejdsplads, med medarbejdere der yder deres bedste og samtidig formår at være den bedste version af dem selv.

I den kontekst tilbyder Sophia Instituttet Erhverv både færdige produkter som, ‘Helhjertet Ledelse’, ‘Nærværets Kraft’ – og ‘Kunsten at lede dig selv’, Mindfulness, samt ‘At lede andre uden at være chef’, ‘Mental Fitness & Positiv Psykologi’, ‘EI Emotionel Intelligence, test & udvikling’, ‘MBTI test og udvikling’ –  samt skræddersyet pakker til den enkelte organisation.

I en dialog imellem skaber vi en ramme, der varetager Jeres behov og skaber grobund for vedvarende læring.

Læs mere om Chalotte Inannah Fruergaard her

Kontakt os for en uforpligtende samtale her

'Det generøse lederskab er det vigtigste aspekt af det moderne lederskab. Hvis vi skal have ledere der ikke skaber et fatalt lederskab, så skal de være robuste på en skrøbelig måde. Fordi den robuste kan holde sine kort tæt ind til kroppen, og er i stand til at lukke ned for sit følelsesliv, så sker der en fremmedgørelse mellem denne type ledere og medarbejdere. Den skrøbelige leder er meget mere lydhør, følsom overfor det der sker. Også fordi den skrøbelige er følsom overfor sine egne følelser. Der er brug for den skrøbelige leder, for der er brug for en der har mod til at fornemme medarbejdernes smerte og kan se deres stress i forvejen og ikke lader hånt om den. Den stærkeste form for robusthed er den der vokser ud af skrøbeligheden, hvor skrøbeligheden aldrig forsvinder, men er i hjertet på lederen.'

Ole Fogh Kirkeby

Uddrag af Sophia instituttets Erhvervskunder:

Luk menu