Forandring der sparker røv!

Hamskifte DEL II 

Forandring der sparker røv!

Lyt til din indre stemme i mørket, i lyset – i livet.

Den indre visdom må du aldrig glemme. Den er skønheden og sammenhængskraften i alt, der lever selv i de hårdeste øjeblikke. 

Det er den kraft, du er skabt af og den kan den ikke forlade dig.

Samfundet hylder ikke den kraft. I den vestlige verden, hvor vi befinder os, er det det naturvidenskabelige perspektiv, der er det gældende. Den offentlige mening er styret af viden. Viden er det, vi kan vi måle og veje og bevise. 

Det er anderledes med visdom. Visdom kan ikke bevises, men istedet fornemmes den dybt i vores sjæl. Det er intuitionen, der altid taler til dig gennem hjertet. For at kunne lytte til den må du stilne dit sind og din skræk og rædsel, du må tysse på din evige trang til at vide på forhånd, til at kontrollere og forsøge at overleve. Du må blæse en hatfuld på om du kan bevise din mavefornemmelse, din hjertestemme eller hvordan du oplever det.

Først dér kan du se og forstå, at alt der sker i dig, sker af en grund og er en besked fra dit dybeste indre om at forandring er på vej og det er til dit højeste bedste. 

Lyt til den stemme og den vil guide dig ud af mørket.

Stemmen har et navn. Den har eksisteret igennem tidernes tider, igennem alle kulturer flyder den, som dét, der væver billedet sammen. Den er det feminine aspekt at mennesket og dermed samfundet og verden. 

Navnet er Sophia, Shakti, Iris, Maria.

Alt for længe har hun stået i skyggen af det maskuline, blevet fortrængt og skubbet ud. Hvilket har efterladt os i sjæleligt mørke og en verden præget af kulde og manglende sammenhængskraft. I stedet har adskillelse og egoisme regeret og sat mennesket på en kæmpe opgave i overlevelse. 

Derfor føler du dig tabt og fortabt og alt andet, der ligner når du oplever livets mørke time. Du kan ikke høre din indre stemme for al den ydre larm. Du kalder ikke på din indre Sophia (visdom). 

Den har ikke forladt dig – du har forladt den, blevet misledt i århundreder.

Tiden er inde, tiden er nu. 

Det er ord som vi, der er på udviklingsvejen, ofte hører. Det er som om at der er en skælven i verden, et opråb, der kalder på, at vi igen forbinder os med den visdom, at Sophia igen får plads i verden. Den plads, der er absolut nødvendigt for at vi ikke skal dø af menneskelig kulde og mental sindssyge. 

Sophia er helt sikkert på vej tilbage, for at skabe orden i kaos. 

På de ydre planer kan vi se det i alle de afsløringer af egoistiske handlinger, der har ædt af fælleskabet. Det ses i alle de mentalt styrede, korrupte systemer, der ikke længere kan holde sig selv og det ses i den enorme bølge af feminine kræfter ,der rejser sig fra alle sider – både i mændene og i kvinderne.

Sophia hjælper dig når ud er allermest slået ud, når du ligger i foster stilling, slået hjem af livet. Hun er den lille flamme, der ikke kan gå ud. Dybt i dit hjerte. 

Find den, mærk den, følg den. 

Den vil tage dig ud af mørket og ind i lyset igen, stærkere, mere vis og ydmyg over livets storhed. Vigtigst af alt. du kan og du skal gå din egen vej, men vid at du ikke er alene, vi går sammen i en stille, urokkelig flok, der hver dag bliver større og større. 

Tiden er inde til at genopdage Sophia, din indre stemme, dit lys, din guide. Du ER ikke alene. Du KAN hele og vi ER mange, der deler din skæbne og som vil lytte dig hel igennem din lidelse. 

Ligesom du har lært at bevæge dig i den maskulint styrede, mentale og naturvidenskabelige verden, skal du nu genkalde dig dine indre kompetencer om visdom og intuition. 

Du skal give plads i dit liv (før livet tager den plads) til at lære Sophia at kende i dig.

Genkender du noget?

?Hvis dette bringer genkendelse i dig så skriv meget gerne en kommentar og lad os følge din rejse og din åbning til din flamme, din Sophia.?

Mangler du at læse DEL I – så tryk her

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.