Fra min sjæl til din sjæl.

Fra min sjæl til din sjæl.

FRA MIN SJÆL TIL DIN SJÆL - KAN DU HØRE DENS KALDEN?

Photo: Anita Wales

Din sjæl kalder på dig
Sjælen vil danse
Sjælen vil blomstre

I denne tid er meget blevet taget fra os.

Men kun i det ydre.

Alting stoppede og endelig blev det tid til at se klart. Vi kunne ikke selv fjerne sløret fra øjnene, der skulle stærkere kræfter til. Jeg taler om det slør, der består af en tro på, at det er den ydre verden, der bestemmer hvem vi er og hvor meget vi er og hvad vi kan. Et hamster hjul som det kan være svært at få til at stoppe for ”hvem er jeg så?”.

Du er ikke det menneske, der hver dag bevidstløst står op og udfører de samme rutiner.

Du er ikke det menneske, der må hive efter vejret, fordi det stadig ikke er lykkes dig at tage dig af din stigende stress.

Du er ikke det menneske, der tror at ægte værdi handler om ydre præstationer.

Helt sikkert er det, at den dag du skal herfra og din krop skal dø, er det ikke det ydre, du husker, men hvor meget kærlighed, glæde, kram, nærhed og tætte relationer, du har omgivet dig med.

Ligesom himlen har givet fuglene deres legeplads tilbage ved at flytrafikken er fjernet og havene har fået klart vand at spejle sig i, således har du også fået et klart øjeblik til at mærke dig selv igen.

Et øjeblik, der kom fuldstændig uventet og som, i første øjeblik, har kastet dig tilbage i frygten for det ukendte. Et øjeblik, som giver dig plads til at gå indad, fordi du ikke længere kan gå ud.

Derinde er din sjæl, og den venter på dig – den kalder på dig, den elsker dig. Den er svær at høre, når kontrollen larmer og bekymring og præsteren styrer dig (hovedet) – så lukker du af for dens kalden (hjertet) og undertrykker dens intelligens og skønhed.

Du er blevet flået ud af den virkelighed. Lige nu har du en mulighed for at revurdere, hvem du er. Måske er det din eneste mulighed i lang tid, for at reflektere over hvilket liv, du ønsker at leve.

”Døren” er åben lige nu til forandring og forvandling. Brug den her tid som en gave til dit liv – en mulighed for at se alt efter i sømmene. Lever du det liv, du ønsker?  – elsker du nok? – har du nok tid med dem du elsker? – og ikke mindst har du givet for meget værdi til ydre omstændigheder og glemt at elske dig selv for den du ER og ikke for hvad du GØR.

I 2016 mistede jeg alt, hvad der var mit liv; min mand, mit hus, min økonomiske stabilitet, min kernefamilie. Fra det dybeste sted måtte jeg erfare, hvad der  består, når alt andet forsvinder.

…. Jeg fortæller dig:

Du har ikke mistet din kreativitet,

Du har ikke mistet dine drømme

Du har ikke mistet din kærlige medfølelse

Du har ikke mistet din humor (måske for en stund)

Du har ikke mistet dit hjerte og din evne til at elske

Du har ikke mistet din sjæl

DU HAR IKKE MISTET DIN SJÆL

Brug tiden nu til denne dybe forbindelse og luk din sjæl ud, berig verden med dit skønne væsen. Vis hvem du er, bag facaden – gå igennem din kontrol og sårbarhed – lige direkte ind i din sjæls favn, som i sit kærlige favntag, vil vise dig vejen frem. (Den ser måske meget anderledes ud, end den du lige er kommet fra – vær beredt). Din sjæl behøver ikke ydre status men ønsker fuld frihed til at udfolde sig efter dine drømme. Når du slipper frygtens kappe og kontrollens mørke favntag, kan du give dig selv lov til åbne dig ind i det ukendte.

Jeg kan fortælle dig at det ukendte aldrig har svigtet mig på min rejse i livet.

”If you are waiting – you are not creating”. Dr. Joe Dispenza

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.