GRUNDKURSUS I MEDITATION & VÅGEN BEVIDSTHED

21 TIMERS INTENSIV UNDERVISNING.

I alt 21 timers intensiv undervisning og erfaringer, designet til dig, der gerne vil vide mere om meditation og hvordan det kan føre til en vågen bevidsthed.

Vi mødes 6 gange og fordyber os i filosofien, læren og videnskaben, bag energi, helhed og sammenhængen mellem krop, sind og bevidsthed.

Dette forløb er noget for dig hvis du ved at vi ikke kun ER det du kan se, smag røre, lugte, altså med de 5 sanser, men at vi er meget mere i form at energi som vi ikke kan se men som alligevel eksisterer. Samtidig ønsker du at flette det ind i din hverdag som menneske.

Du er enten nybegynder og ønsker at forstå “det hele” eller du har været på denne indre rejse i et stykke tid og ønsker at dele den med ligesindede.

Sammen undersøger temaer som energi, essens, lys, højere bevidsthed og “Divine Feminine” (en energi form i både mænd og kvinder).

Vi bevæger os fra spiritualiteten (østens tilgang) til videnskabens seneste opdagelser, der forener det vi kan se og føle med alt det andet, vi også er. Denne opdagelse er banebrydende og vil give dig et helt nyt syn på dig selv og dit liv.

Du får nøglerne til dørene til højere bevidsthed og din egen skaberkraft. 

KURSET GIVER DIG

  • Øget selvværd og selvkærlighed
  • Mere energi.
  • Øget nærvær og autenticitet.
  • Bedre til at sige til og fra.
  • Større kendskab til dig selv.
  • En grundlæggende forståelse af dig selv som et bevidst væsen.
  • Meditationspraksis og værktøjer til vågen bevidsthed
  • En gruppe af ligesindede til at dele din rejse med.

Datoer:
1. torsdag d. 20.2.
2. torsdag d. 12.3
3. torsdag d. 2.4
4. torsdag d. 23.4 
5. tirsdag d.12.5 (bemærk anden ugedag)
6. torsdag d.11.6

Tid: 6 aftener fra februar til juni 2020.
kl.18.00-21.30

Pris: kr. 2.986,- 

Særlig pris kr. 2.300,- studerende/ledige/pensionister.
(Beløbet kan betales i ét beløb eller i to rater, 1. ved tilmelding og 2. rate senest d. 15 februar 2020.

MEDITATION

Vi gennemgår grundlæggende meditations teknikker til at stilne den analytiske hjerne og til at åbne dit fokus og højne din bevidsthed.

Vi mediterer hver gang vi mødes og du får desuden flere forskellige meditationer som Mp4 lydfiler, som du kan bruge derhjemme.

BEVIDSTHED

Du lærer de forskellige bevidsthedsniveauer at kende og får nøglerne til dagligt at kunne løfte dig selv til et højere bevidstheds niveau. Lær at bevæge dig fra de laveste bevidsthedsniveauer, som grådighed, skyld og skam til enhed, og samhørighed som er niveauet for loven om tiltrækning.

ENERGI

Når du forståer de forskellige energi niveauer, som vi har adgang til gennem vores hjerne og bevidsthed, kan du bevæge dig imellem dem og derved få adgang til de healende, magiske og mystiske kræfter som energifeltet indeholder. Du får energi øvelser, der giver dig kompetence til at gøre det når somhelst og hvorsomhelst. 

ESSENS

Du får nøglerne til at lukke op for din indre essens (dit højere SELV).

Undervisningen sætter dig i kontakt med din essens, som er kilden til meningsfuld lykke og behovet for at gøre en forskel i den større sammenhæng. En følelse af  “at komme hjem”.

Underviser: Chalotte Inannah Fruergaard, grundlægger af Sophia Instituttet, spirituel lærer, forfatter, yoga/meditationslærer og retreat holder.

“Min søgen i livet har bragt mig til højder og dybder af den menneskelige bevidsthed. Mit møde med sorg og tab har vist mig illusionen ved den materielle verden, samtidig med at vise mig livets lysende muligheder, tilgængelig for alle.

Meditation viser mig dagligt livets vej og den sande væren bag 3D verdenens slør”. Dette ønsker jeg at give videre til andre, der er optagede af mulighederne ved det menneskelige potentiale”.

Datoer

6 aftener fra februar til juni 2020
kl. 18.00-21.30
Datoer:
torsdag d. 20.2.
torsdag d. 12.3
torsdag d. 2.4
torsdag d. 23.4
tirsdag d. 12.5
(bemærk anden ugedag) torsdag d. 11.6

pris

Pris: kr. 2.986,-
studerende/ledige/pensionister
kr. 2.100,-
Kurset kan betales i ét beløb eller i to rater. Første rate betales ved tilmelding. Anden rate opkræves d. 15 februar 2020.

STED

Center for Indre Respons, Købmagergade 55, 3. sal.
1150 København K
Tæt ved Nørreport station