Kærligheden er det vigtigste i verden …

Kærlighed er det vigtigste i verden … ego’et er gået fallit.

Kærlighed er det vigtigste i verden lige nu. Ikke penge eller magt – kærlighed er …. Ikke position og succes – kærlighed er….

Aldrig har vi været så rige i vesten og stræben efter magt, succes og position starter i en yngre og yngre alder. 

Vi havde alt og det var ikke nok til at holde på kærligheden.

Aldrig har der været så megen depression, angst og ensomhed, blandt voksne og unge, der ikke kan løbe om kap med det næste perfekt stylede opslag, fra naboen.

Jeg havde en klient i dag, der fortalte om et tidligere forhold som hun stoppede efter 8 år, til stor overraskelse for mine forældre, som hun sagde. “Vi havde jo alt…” (jeg ventede spændt på hvad der efterfulgte ..) Vi havde huset, bilen, 2 karrierer, og alle de rejser vi ville, men det var ikke nok.

Nej fordi ALT ikke er det ydre, tiden er inde til at vi indser det.

ALT er, at jeg kender mit hjerte, jeg tør vise hvem jeg er – også når jeg er sårbar. At jeg ved, at jeg er elsket for den jeg ER, uanset om jeg er perfekt eller ej. At jeg har værdi uanset  hvor mange penge, jeg tjener. At jeg tør lave fejl på min vej fremad uden at blive hængt ud eller gjort forkert. At jeg tør vise min afmagt og håbløshed og du holder mig og jeg holder dig.

Ego’et elsker kun sig selv.

Verden er i dybt frit fald – menneskeheden er truet på dens eksistens fordi vi har tilsidesat næstekærligheden og kastet os over individets selvforherligelse, EGO’ET’s overlevelse på bekostning af ALT.

Men egoet, ønsker kun at overleve for sig selv, der er ikke plads til andre i dets konkurrerende selvbillede. Det har haft en kolossal konsekvens for mennesker personligt og for planetens ressourcer. 

EGO’ET elsker kun sig selv og ingen andre. Det forbruger løs for at tilfredsstille sin egen sult for opretholdelse, en umættelig drift, der blot fører til mere fremmedgjorthed overfor det selv.

Sand selvkærlighed er inkluderende fordi vi her forstår vores dybe forbundenhed og sammenhængskraft – hvad jeg gør mod dig gør jeg ved mig selv. Kun sammen kan vi være dem vi i virkeligheden ønsker at være. 

Her lige nu … under regnen …. simple … enkle … i kærlighed.

Vi er kommet til kærlighedens tidsalder.

Vi er kommet til kærlighedens tidsalder. Den konkurrence styrede, adskillende tidsalder er forbi. Det ses tydeligt overalt, idet mange systemer falder og vi skal bygge nye. De skal bygges på kærlighed og samhørighed, på fællesskaber og enkelthed. Vi kan ikke se det færdige resultat endnu, vi famler lidt i blinde, men vi er på vej.

EGO’ET er unødvendige bagage i kærlighedens tidsalder. Kærligheden er sammenhængskraften selv EGOET er bygget på.

For at det skal kunne hengive sig skal de vide sig holdt og båret, og erkende sit endeligt i kærlighedens favn.

Kærlighed er det vigtigste i verden lige nu. Tiden er til at smide masker, roller, overlevelses dragter og elske hinanden, os selv – og livet.

Hvis du er kommet så langt i læsning VED du hvad jeg taler om. Vågn op, DU er den forandring, DU ønsker at se i verden. Det starter hos dig selv.

Kærligst.
Chalotte Inannah Fruergaard

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.