Instituttet for vågen bevidsthed

FIND IND TIL KÆRLIGHEDEN
LIVE ONLINE MED WEBINAR OG LIVE STREAM

2 dage med indre forvandling:

Du får åbnet for kærligheden i dig.

Kommer hjem til dig selv.

Finder fred med din fortid.

Ser dit kærlighedsliv med nye kloge øjne.

Du får de magiske værktøjer til at vække din indre flamme.

Fred og frihed til at være dig, hvadenten du er single eller har været gift i 30 år

Forstår dit valg af partner(e)

Forstår myten om det sårede hjerte, og hvorfor den ikke er sand.

DETTE ER ET ONLINE KURSUS MED LIVE STREAM 16.-17. MAJ 2020

PÅ DE TO DAGE FÅR DU:

  • 2 Meditationer
  • 5 Moduler (webinarer)
  • E-bog om Essence Tools
  • 3 LIVE Sessions
  • 1 Egen opgave
  • Coaching

Altsammen kan du gøre derhjemme fra.
Gør denne weekend til dit eget kærlighedsretreat.

Pris: 995,-

ESSENCE TOOLS-2

Den dybeste rejse er rejsen ind i dig selv- ind og hente materialet til lykke og kærlighed. På dette kursus tages du med på en rejse ind i kærligheden – den iboende, uendelige, kærlighed. Den, der giver dig lyst til at give af dig selv, modet til at være dig og styrken til at gå efter det bedste i livet.

En stopklods skygger for de fleste. En mental overbevisning om kærlighed, som vi bruger det meste af vores voksenliv på at få styr på  gennem vores parforhold. Vi opdager sjældent at vi har præcis så meget kærlighed i vores liv, som vi er i stand til at elske os selv. Mange går fra partner til partner andre lever i forhold uden nogensinde at folde kærligheden helt ud. 

Du finder din indre stopklods og forandrer dine erfaringer til visdom. Du lærer formlen til et liv i kærlighed. Derfor er dette kursus for dig hvad enten du er i parforhold eller single. Det handler nemlig om dig.

2 dage med mindblowing indsigter du aldrig havde drømt om!​

Vores deltagere fortæller os, at de på dette kursus har opdaget og indset ting, som flere års terapi ikke har ført dem til.

Vores  metode skaber uforudsigelige resultater og åbner for helt nye potentialer i dig.

På denne weekend slipper du af med gamle mønstre om smerte og adskillelse på en kraftfuld måde. Du transformerer kærligheden til en skabende kraft, som du kan skabe fremtiden med.

 

Vores deltageres feedback taler for sig selv:

HVORDAN KOMMER JEG MED PÅ DETTE ONLINE KURSUS?

  • Tilmeld dig her på siden og følg link til betaling.
  • Når vi har modtaget din tilmelding, kommer du direkte ind på dit kursus og kan begynde at forberede dig ved at se modulerne til webinaret.
  • Download zoom, hvis du ikke allerede har det. Du kan hente zoome her: www.zoom.us
  •  Forbered dig på kurset, skab plads i dit hjem, et godt sted at sidde for meditation og et fredfyldt sted, hvor du kan have din Online Live session.

HVORDAN FOREGÅR DET I PRAKSIS?

Når du tilmelder dig comitter du dig til at deltage ON & OFF de 2 dage. Begge dage starter med en meditation, derefter live sessions. Modul 1,2,3 (webinarer), skal du gennemføre inden 1. live session på dag 1. Modul 4 skal du gennemføre inden live session dag 2. Der vil være opgaver du skal løse ind imellem sessions og som vi behandler under live sessions.

TIDSPUNKTER FOR LIVE  SESSIONS:

LØRDAG DEN 16. MAJ

11.00-13.00       LIVE session
14.30-15.00       Meditation
15.00-17.00       LIVE session

SØNDAG DEN 17. MAJ

14.30-15.00        Meditation
15.00-17.00        LIVE session

HVEM ER CHALOTTE INANNAH FRUERGAARD?

Charlotte Inannah er skaberen af Sophia Instituttet. Hun har udviklet det dybe og frigørende metode, Essence Release Journey, der frisætter kærligheden på et niveau, du måske aldrig har prøvet det før. Essence Release Journey fører dig direkte til kernen af din kærligheds bevidsthed og ikke blot ændrer den, men transformerer din oplevelse af dig selv, livet, kærligheden og fremtiden.

På kurset viser hun dig hvordan og giver dig værktøjerne til at forvandle besværlig, smertefuld kærlighed til juicy, levende og skabende relationer både til dig selv og andre.