Instituttet for vågen bevidsthed

CHALOTTE INANNAH, grundlægger af Sophia Instituttet, og underviser. 

Med passion og visdom guider Chalotte deltagerne igennem vores programmer og uddannelser. Hun er brobygger mellem de gamle etablerede systemer og den spirende nye bevidsthed. Den nye bevidsthed handler om øget sammenhængskraft, helheder og balance imellem hoved og hjertet. 

Chalotte har 25 års erfaring i at arbejde med mennesker og udvikling. Mere en 20.000 mennesker har hun arbejdet med personligt eller i grupper. Hun brænder for at højne den menneskelige bevidsthed og lærer fra sig med empati og skarp visdom. 

SARAPHINA JOHANSSON er Sophia Instituttets projektleder.

Saraphina er uddannet billedkunstner, sexolog, parterapeut & Heart Counselor gennem mesterlære videregivet fra Chalotte Inannah Fruergaard.

Saraphina har gennem de sidste 13 år undervist i selvudvikling gennem dans og bevægelse, og afholder workshops og temadage i dette.

JACK LORENTZEN er ud over at være en særdeles dygtig tækkemand, Heart Counselor og meditationslærer hos Sophia Instituttet.

For nuværende er Jack ved at opgradere sine meditative kundskaber på Leela School med Eli Jaxon-Bear i Tyskland.

Vi samarbejder med mennesker der ønsker at gøre en forskel og som har hjertet på rette sted. Alle vores samarbejdspartnere er kompetente og professionelle undervisere, med mange års erfaring i deres felt. Vi er altid interesserede i at møde nye mennesker, der er engagerede i at skabe en sammenhængende verden, hvor hjernens løsninger er funderet i hjertets visdom.

Luk menu
×
×

Kurv

Book en session med chalotte inannah

Ønsker du at få hul på kærligheden? Tid til at ændre mindset?