Instituttet for vågen bevidsthed

STILLE RUM - EN MINDFULNESS LØSNING SKRÆDDERSYET TIL DIN VIRKSOMHED

– FÅ GLADERE OG MERE AFBALANCEREDE MEDARBEJDERE

 • WORK-LIFE BALANCE
 • FORBEDRET MEDARBEJDER TILFREDSHED
 • OPNÅ MINDRE STRESS

KONCEPTET

Stille Rum er et mindfulness koncept for virksomheder. Vi tilbyder kortere eller længerevarende skræddersyede forløb, så virksomheden nemt kan implementere værktøjer og procedurer for Work – Life – Balance, øget fokus & mentalt nærvær. Samtidig med at øge medarbejder trilfredsheden og meningsfuldheden med at gå på arbejde. Alle faktorer der fremmer livskvalitet og forhindrer stress.

Primært viser erfaringen, at mennesker der er i stand til, at udføre den indre træning får højere livskvalitet, større mening og generel større tilfredshed – kort sagt I får gladere og mere afbalancerede medarbejdere.

VORES VISION

 • Vi bidrager til en sund samarbejdskultur, hvor den enkelte medarbejder og ledere trives og hvor hver især tager ansvar for egen trivsel.
 • Gennem et fælles sprog og let tilgængelige værktøjer hjælper vi mennesker med at   fokusere og genfinde styrke og overblik. 
 • Vi tror på at når enhver kan finde sit eget ståsted bidrager den enkelte til det fælles bedste og dermed sikrer fremtiden for virksomheden.
 • Vi tror på at mennesker der trives og tager ansvar for egen indre balance bliver glade medarbejdere, der naturligt udnytter det fulde potentiale i opgaveløsningen.

Vi bidrager til en stressfri verden.

VORES KUNDER

EN MINDFULL SAMARBEJDSKULTUR

 Med Stille Rum skaber vi en mindfull samarbejdskultur både hos den enkelte og i organisationen.

Vi sætter ind på alle faktorer, der fremmer livskvalitet, arbejdsglæde og samtidig forhindrer stress blandt dine medarbejdere. 

TALLENE TALER FOR SIG SELV - ET STILLE RUM GIVER

%
Øget fokus
%
Mindre stress
%
Øget produktivitet

STILLERUM ER FOR VIRKSOMHEDER SOM ØNSKER:

Forbedret samarbejdsevne

Mindre stress - mere kreativitet

Vækst og overskud

Øget arbejdsglæde

Mindfulness er blevet videnskabeligt anerkendt som metode mod stress og andre relaterede sygdomstilstande. Derfor har LEGO, Google, Det Danske Forsvar, Nordea, skolesystemet, De Danske Domstole og mange andre valgt at inddrage det i deres hverdag.

Mindfulness og indre fokus hjælper
med at skabe balance
i et travlt og krævende liv

En venlig, omsorgsfuld og klar reminder om, at vi har mange ressourcer at hente i os selv til at skabe et liv, der virker både på arbejdet og på hjemmefronten. 

Undersøgelser viser, at efter blot 8 ugers mental træning med Mindfulness opnås

 • forbedret følelsesmæssig intelligens
 • bedre samarbejdsevne
 • klarere og mere effektiv kommunikation
 • øget overskud og indre resourcer
 • forbedret evne til let at navigere i vanskelige, prøvende og stressende situationer
 • mindre stress

 

Erfaringen viser, at mennesker der er i stand til at udføre den indre træning, får højere livskvalitet, større mening og generel større tilfredshed. Kort sagt I får gladere og mere afbalancerede medarbejdere og færre sygedage.

Forebyggelse fremfor behandling kan spare virksomheder for mange penge

Vi tror på forebyggelse frem for behandling. Vi ved, at det tager lige så lang tid at komme tilbage fra en stress, som det har taget at opbygge den. Derfor er det er langt vigtigere at opbygge en nærværende og stærk kultur, hvor mindfulness er en naturlig det af hverdagen. Så virksomheder slipper for at skulle takle kortere og længere varige sygemeldinger. 

Enhver virksomhedsleder må have øjne på dette vigtige perspektiv for at støtte trivslen og fastholdelsen af gode medarbejdere. 

 

“At arbejde i en kultur, hvor stress er et æresmærke, er kontraproduktivt. Vi kan bruge så meget tid på at løbe fra en opgave til en anden. Vi tror måske, at vi arbejder mere effektivt, men hvad angår hjernen, arbejder vi mod den. Ikke så mærkeligt, at vi bliver udmattede”

Mark Williams, Førende mindfulness forskerProfessor i klinisk psykologi, University of Oxford

Med Stille Rum sikrer I, at jeres medarbejdere får en mere stressfri arbejdsdag og hjælper de personer, der er ramt af stress tilbage til arbejdet med en værktøjskasse der sikrer mental stabilitet 

ER STILLE RUM NOGET FOR DIG OG DIN VIRKSOMHED?

Har du eller dine medarbejdere svært ved at være 100% til stede – og kan du nikke genkendende til disse punkter enten hos dig selv eller dine medarbejdere? Så er det måske på tide at gøre noget nyt. 


 • Du kan ikke huske hvad andre har sagt under samtaler?
 • Du erindrer ikke din daglige pendling til og fra arbejde?
 • Du spiser frokost på kontoret uden at smage din mad?
 • Du bruger mere opmærksomhed på din iPhone end på dine nærmeste og kæreste?
 • Du dvæler ved i fortiden eller frygter hvad fremtiden vil bringe?
 • Du kan ikke huske hvad du lige har læst på denne side?

At agere i stedet for at reagere kræver vågenhed og opmærksomhed!

Seneste forskning, fra bl.a. Harvard University, viser at: 95% af din adfærd er styret af automatiske tanker – at du påvirkes af 60.000-70.000 tanker om dagen – 70% er ikke i din favør og påvirker dig direkte bevidst og ubevidst. 

Du påvirkes altså dagligt af stressende tanker, som styrer dit nervesystem og derved dit præstationsniveau. Regelmæssig praksis af meditation og mindfullness øger hjernens evne til at reparere sig selv og vokse nye neurale forbindelser.

Koncept Stille Rum øger din bevidsthed om din egen autopilot-adfærd og reaktionsmønstre, da kan du forandre. Bevidsthed skaber forandring.

ET STILLE RUM FOR DIG,
DIN VIRKSOMHED OG DINE MEDARBEJDERE

Vi har gennem de sidste 10 år udbredt en mindfull samarbejdskultur i arbejdslivet i både større og mindre organisationer.

Vores arbejde sikrer en stressfri arbejdsdag og hjælper også personer, der er ramt af stress tilbage til arbejdet med en værktøjskasse til at sikre mental stabilitet.

Vi underviser virksomheder både i Danmark og resten af Norden i de vigtigste principper bag worklife–balance og det faktum at kunne have et resilent virke i en tid med kontinuerlige forandring. Hvad end vi ønsker det eller ej, eller tror på det eller ej, så er det et faktum at der kræves mere og mere af mennesket for at kunne stå på begge sine ben på arbejdsmarkedet med hovedet skruet ordentligt på og med hjertet på rette sted. 

Vi tilbyder kortere eller længerevarende skræddersyede forløb, som eksempelvis:

 • Temadage. Både halve og hele dage med temaer omkring emnet tilpasset den enkelte virksomheds behov. Ex. Igangsættelse eller afslutning af større eller mindre forandringer, som en anerkendelse til afdelingen (en dag med ”noget helt andet” men meningsfuldt).
 • 2 dages seminar ”Nærværets Kraft – og kunsten at lede sig selv” et kursus, der både giver indsigt i styrken af nærvær samt en værktøjskasse til ansvarlighed og selvledelse.
 • Enkelt sessions til fastholdelse af medarbejdere, der er oplever et unødigt pres i hverdagen.
 • Stress reducerende samtaler for sygemeldte medarbejdere.
 • Digitalt materiale. Manualer, Afspændinger, Meditationer.
 • Implementeringen af en mindful samarbejdskultur både hos den enkelte og hos organisationen.
 • Derudover tilbyder vi indretning af et fysisk stille rum. Vi har ekspertise i og idéer til at skabe sådant fysisk rum.

hvorfor skal i vælge os?

 • Sophia Instituttet har mere end 26 års erfaring og har undervist mere end 40.000 mennesker privat og i erhvervslivet både i Danmark og internationalt.
 • Vi er kendt og respekteret for vores anerkendende undervisning, som er konkret, ærlig, jordnær og anvendelig.
 • Med vores nærværende og professionelle tilgang skaber vi de perfekte rammer for udvikling.
 • Vores tilgang til mindfulness og metode er prisbelønnet, da Chalotte Inannah Fruergaard i 2012 modtog prisen som årets underviser i CONFEX for sin undervisning i mindfulness. 
5/5

DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE OM VORES KURSER

Johanne Banke ThorupDomstolene Nuuk Grønland
Læs mere
Jeg ønsker dig alt godt fremover, og jeg håber at du når ud til mange mennesker, for de fortjener at få den indsigt, som vi er glade for at du har givet os. Jeg betragter dig som en gave for menneskeheden. ​
Johanne Banke ThorupDomstolene Nuuk Grønland
Læs mere
Jeg ønsker dig alt godt fremover, og jeg håber at du når ud til mange mennesker, for de fortjener at få den indsigt, som vi er glade for at du har givet os. Jeg betragter dig som en gave for menneskeheden. ​
Halbjørg Lamhauge Leder af Familieplejeordningen, Thorshavn Færøerne​
Læs mere
"Tak for et dejligt kursus med fordybelse, nærvær og indlevelse. Det var – som altid – en meget engageret og livsbekræftende oplevelse. Tilbagemeldingerne efterfølgende fra deltagerne har også været meget positive. Flere af deltagerne har direkte spurgt om det var muligt at få opfølgende kurser".
Pernille WettergrenHR Direktør, Dansk Standard
Læs mere
I Dansk Standard, har vi i de sidste 2 år tilbudt medarbejderne mindfulness kurser med Chalotte Inannah Fruergaard, og fået særdeles positive resultater ud af det. Medarbejderne har særligt værdsat muligheden for at tage en pause fra hverdagen og få tanket batterierne op. Derudover har mindfulness kurserne givet medarbejderne konkrete værktøjer til hvordan de selv kan få skabt fysisk og psykisk overskud i deres travle hverdag. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Chalottes mindfulness kurser. De er top professionelle, og med en dybde og grundighed, som giver varige adfærdsændringer for medarbejderne.
Kirsten Andersen
Læs mere
Det var et helt usædvanligt, anderledes og oplysende kursus, hvor man blot skulle være til. ALLE burde gennemgå et sådan kursus.
Anne Gudmundson
Læs mere
Det har givet mig mange værktøjer at arbejde med i det daglige både arbejdsmæssigt og privat. Et helt igennem fantastisk kursus, som min kollega og jeg helt klart har opfordret vores ledelse til at alle medarbejdere burde komme på. Det giver gode værktøjer til at forebygge evt. Stress. Jeg takker mange gange for den oplevelse.
Ulrikke Mortensen
Læs mere
ALT VAR GODT: SIMPELTHEN ALT.
Carsten Lindblad
Læs mere
Det hele var bare så godt, Jeg skulle kun tænke på mig selv. Underviserne fik os alle med lige fra første minut. Det var bare 2 super gode dage. Jeg ville ønske at mine kolleger fik samme muligheder for at deltage i et sådant kursus.
Tidligere
Næste
Luk menu
×
×

Kurv

Gratis guide

Din guide til kærligheden

Lær hvordan du kan ændre og forstå dit kærlighedsliv, én gang for alle.

Kærlighed er grundstenen i alt liv og vækst.

Hvis niveauet af kærlighed er lavt i dit liv, hæmmer det din livskvalitet, og du bruger rigtig meget tid på at forstå hvorfor. Det gælder både kærligheden til dig selv og andre. 

Chalotte Inannah Fruergaard har lavet denne guide til dig, der gerne vil elske og elskes.